Масляна 2019: ТОВ «Черкасиенергозбут» взяло участь у підготовці та проведенні народного свята

11 бер 2019

Масляна 2019: ТОВ «Черкасиенергозбут» взяло участь у підготовці та проведенні народного свята

     9 березня у суботу у парку «Сосновий бір», що у Черкасах було неймовірно гамірно. На традиційне свято проводів зими – Масляну, що проходило у парку, як запевнила художній керівник КП «Дирекція парків» Інна Омелюх, прийшла рекордна кількість людей - понад дві тисячі черкащан та гостей міста.

    Участь багатьох конкурсах і забавах взяла делегація від колективу ТОВ «Черкасиенергозбут».

   Веселий настрій учасникам  народних гулянь забезпечила адміністрація КП Дирекція парків, яка підготувала багато цікавих конкурсів та забав. А співорганізатори, серед яких і ТОВ «Черкасиенергозбут» порадували найактивніших гостей свята цікавими та корисними призами. Щоб отримати приз необхідно було перемогти у тому чи іншому конкурсі.
Приємні подарунки від ТОВ «Черкасиенергозбут» отримували і дорослі і діти, які брали активну участь різних змаганнях. Чоловікам, що змагались у вправах і з гирями дістались подарункові набори у пакетах з логотипом ТОВ «Черкасиенергозбут». Дістався непоганий приз і сміливцеві, який зміг видертись на стовпа.

 Делегація ТОВ «Черкасиенергозбут» розважала гостей свята, провівши творчий конкурс «Народний слоган» (матеріал про його результати опублікуємо пізніше).