Мультики про впровадження ринку електричної енергії

19 бер 2019

Мультики про впровадження ринку електричної енергії

   НКРЕКП  інформує споживачів щодо впровадження ринку електричної енергії та особливостей функціонування роздрібного ринку електричної енергії у мультимедійному форматі.
   Серію роликів у мультимедійному форматі опублікувала на Youtube Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі, - Регулятор, відповідно до Закону України «Про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг). 
   За допомогою цих мультиків у доступній формі споживачів інформують  про впровадження ринку електричної енергії, висвітлюють важливі для споживачів аспекти цієї реформи. Також у них роз’яснюють споживачам їхні права, і дають чіткий алгоритм дій, які необхідно вчинити споживачу задля захисту своїх прав.
   За словами Голови НКРЕКП Оксани Кривенко, вкрай важливо супроводжувати реформи на ринку електричної енергії інформаційно-роз’яснювальними заходами.
   Поки що Регулятором, з метою підвищення рівня поінформованості споживачів про особливості функціонування роздрібного ринку електричної енергії, створено  9 відео роликів, які доступні на офіційному каналі в Youtube.
У наступних публікаціях будемо детально висвітлювати сюжет кожного із дев’яти тематичних мультфільмів.