Розлючений боржник напав на працівника «Черкасиенергозбут»

05 кві 2019

Розлючений боржник напав на працівника «Черкасиенергозбут»

  Добрячу порцію адреналіну у цю п’ятницю отримали працівники «Черкаського центру обслуговування споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут», яким довелось пережити напад агресивного молодика (далі – Черкаський міський ЦОС, Центр). 
Серед білого дня у приміщення Центру, що знаходиться по вул. Благовісна, 166, увійшов молодий чоловік, який одразу почав поводитись агресивно.  Нападник сварився і штовхав плечем адміністратора залу ЦОС - єдиного чоловіка, який на той момент перебував у Центрі та сікався до нього битись. Щоб погасити конфліктну ситуацію адміністратор вийшов на вулицю. Однак хуліган не заспокоївся, пішов у слід за адміністратором і зі словами «Ти – дебіл? Ти що, не розумієш?» вдарив адміністратора у обличчя. 
   Напад налякав працівниць Центру, але вони не розгубились і одразу викликали поліцію, натиснувши «тривожну кнопку». Бійці поліції охорони прибули на виклик оперативно протягом 3 – 4 хвилин.
   Поліцейські з нападником провели бесіду і … відпустили на всі чотири сторони, бо адміністратор не побажав писати заяву.   
Тепер, після того, що сталось, керівництво ТОВ «Черкасиенергозбут» думає, як краще захистити своїх працівників від агресивних відвідувачів? Адже інцидент, що мав місце, показав, що однієї «тривожної кнопки» і адміністратора залу для захисту персоналу явно не достатньо.
   Між тим, агресивно настроєні громадяни з числа боржників приходять у Черкаський міський ЦОС практично щодня. 
- Чоловік, який побив адміністратора – боржник, який винен за спожиту електричну енергію 254 гривні 30 копійок. Цю суму він повинен сплатити ПАТ «Черкасиобленерго», бо він заборгував за електричну енергію, спожиту у минулому році. Отримавши  повідомлення про відключення і, замість того щоб погасити борг, цей громадянин, прийшов сюди щоб скандалити. До-речі, ми вже звикли до агресивної поведінки боржників, бо прокльони і погрози з їх вуст на нашу адресу лунають ледь не щодня. Але щоб у хід йшли кулаки, то це, поки вперше, - розповіла одна з працівниць Черкаського міського ЦОС.
   Те, що боржники часто виміщають лють на працівниках Черкаського міського ЦОС ТОВ «Черкасиенергозбут» підтвердила й інша працівниця Центру.
-  Для таких людей сума боргу не важлива. З практики вже знаємо, що боржники можуть побити і за борг у три гривні. Нам часто погрожують. Є одна літня жінка, яка періодично приходить у Черкаський центр обслуговування споживачів і погрожує підірвати нас гранатою. От і спробуй, зрозумій чи ці погрози – пусті слова, чи дійсно небезпечний намір, - зазначила вона.