26 кві 2019

"Молодь - енергетиці України 2018". Підсумки

   Днями  Міністерство енергетики та вугільної промисловості підбило підсумки  Всеукраїнського конкурсу «Молодь - енергетиці України 2018". 
   Про це поінформував сайт Міністерства.
  Серед тих, хто здобув перемогу у тій чи іншій номінації є і школярі, і студенти коледжів та вузів, і аспіранти та молоді науковці. Загалом понад 60 переможців.
  Урочистий  захід з нагоди підбиття підсумків та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу Молодь - енергетиці України 2018" провели в актовій залу головного корпусу Національного технічного університету України «Київський політехнічний університет  ім. І. Сікорського».
 Як зазначили організатори заходу, цьогоріч географія конкурсу значно розширилась. Бо у ньому, окрім студентів та аспірантів НТТУ «Київський політехнічний університет ім. І. Сікорського», взяли участь представники Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу, вузів м. Чернігова та інших міст. Від Міненерговугілля переможців та учасників конкурсу привітала керівник експертної групи Директорату стратегічного планування та європейської інтеграції Леся Чиборак та зачитала привітання Міністра Ігоря Насалика.
 «Системні реформи в енергетичній сфері, які впроваджуються згідно з Енергетичною стратегією України до 2035 року та Угодою про асоціацію між Україною та Європейським Союзом,  є можливістю реалізації для молодих енергетиків та вчених. Тому розраховуємо на ваш творчий потенціал», - йдеться у привітанні.
  Також за повідомленням сайту Міністерства відомо, що з моменту підбиття підсумків  конкурсу "Молодь - енергетиці України 2018" стартував новий – «Молодь - енергетиці України 2019».