Діти - переможці конкурсу «Народний слоган» отримали заслужені нагороди

02 травня 2019

Діти - переможці конкурсу «Народний слоган» отримали заслужені нагороди

 Цінні подарунки і сертифікати вручили школярам - переможцям творчого, інтелектуального конкурсу «Народний слоган». 
  Конкурс провела ініціативна група ТОВ «Черкасиенергозбут»  в Черкасах, під час святкування «Масляної» у парку «Сосновий бір»Учасникам пропонували придумати слоган для компанії, і при цьому творчо обіграти думку: «ТОВ «Черкасиенергозбут» - ведуча компанія галузі енергопостачання». 
   Найактивнішими учасниками інтелектуального змагання були діти. Юні таланти буквально на ходу придумували оригінальні рекламні слогани. Кожний учасник отримав приз -  світлодіодну лампочку. Адже зображення лампочки, що випромінює світло – це емблема ТОВ «Черкасиенергозбут».                  Тоді організатори конкурсу і гадки не мали, який резонанс у читачів викличуть матеріали про кращі рекламні слогани, які періодично з’являлись на сайті Товариства. 
  Переможців конкурсу визначили по кількості переглядів, яку набрав той чи інший слоган. 
Так, у трійку лідерів вийшло троє школярів: Артур Ланін учень 2-А класу ЗОШ № 27 (м.Черкаси) зі слоганом «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ! - ЕНЕРГІЯ НОВОГО ЧАСУ!», семикласник Микола  Домот (с.Келеберда, Канівський р-н) зі слоганом «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ»: КУПУЙ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ТУТ!» та учень 7 А класу Черкаської ЗОШ № 11  Владислав Лаптій зі слоганом  «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ ОБИРАЙТЕ - ЖИТТЯ ГІДНЕ ПОЧИНАЙТЕ!».
Скромна, але по-сімейному щира церемонія нагородження днями відбулась у офісі ТОВ «Черкасиенергозбут».
Теплі слова привітання юні креативники і їх батьки почули з вуст директора ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгенія Лута.
 - Ми - колектив ТОВ «Черкасиенергозбут» раді вітати переможців творчого конкурсу «Народний слоган». А ще щиро дякуємо всім школярам, які взяли участь у нашому конкурсі і їхнім батькам, за те, що вони спонукали дітей проявити свої творчі здібності. Нам дуже приємно, що ви звернули увагу на наше підприємство галузі енергетики. Адже енергетика – це дуже важлива галузь української економіки. Понад десятиріччя в Україні існувала не дуже хороша тенденція, коли випускники шкіл при виборі професії надавали перевагу так званим «перспективним» професіям. Тоді дуже багато молодих людей хотіли бачити себе банкірами, економістами, юристами, менеджерами, а потім, отримавши відповідну освіту, вони зіштовхнулись з проблемою працевлаштування. Адже ринок праці виявився перенасиченим спеціалістами відповідного фаху, - звертаючись до учасників конкурсу розповів директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут, - Між тим галузь енергетики дуже цікава і перспективна. Попит на фахівців енергетичної галузі завжди  традиційно високий. Зазвичай у ній люди працюють цілими родинами, а то й династіями. Бо не рідко професію енергетика, як естафету у батьків і дідів приймають їхні діти і внуки. Цілком можливо, що нині серед учасників і переможців конкурсу є наші майбутні колеги. Дякуємо всім дітям, які долучились до конкурсу, і які виявляють інтерес до енергетичної галузі. А ще, користуючись нагодою, інформую, що з метою популяризації енергетичної галузі та створення позитивного іміджу Товариства, ТОВ «Черкасиенергозбут», і надалі буде проводити різні конкурси, у яких діти зможуть проявити свої непересічні творчі здібності.