Завершується конкурс «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019»

13 травня 2019

Завершується конкурс «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019»

   Менше тижня залишилось до закінчення конкурсу «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019»
   Тобто, у розпорядженні черкаських школярів ще є кілька днів, щоб поборотись за цінні призи, які ТОВ «Черкасиенергозбут» приготувало для учасників творчого конкурсу «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019». 
   Як ми вже повідомляли, у призовом у фонді планшети, колонки і наушники до телефонів тощо. А ще всі учасники обов’язково отримають сертифікати юних спеціалістів по зеленій енергії та подарунки від ТОВ «Черкасиенергозбут» у вигляді брендованої продукції компанії: блокноти, ручки, чашки, термочашки... 
    Прийом робіт триватиме ще п’ять днів і завершиться у п’ятницю 17 травня.
  Роботи приймають у Черкаському міському методичному кабінеті установ освіти, у к.112 (методист Юлія Дєєва) Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради (м. Черкаси, вул. Гоголя, 251).
   Відповідно до умов,  конкурс проводиться для учнів 5-9 класів загальноосвітніх шкіл Черкас.  
  Щоб взяти участь у творчому конкурсі «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019» школярам потрібно розкрити його тему у малюнках чи віршах (учаснику не заборонено підготувати і те й інше). Конкурс малюнку проводиться окремо для учнів 5-7 та 8-9 класів.
  Конкурс, у рамках заходів, присвячених проведенню у Черкасах щорічних Днів сталої енергії, організували міська влада Черкас у особі Департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради, Департаменту економіки та розвитку Черкаської міської ради спільно з ТОВ «Черкасиенергозбут».
  Мета - активізація учнівської молоді до процесу підвищення поінформованості місцевих громад стосовно сучасних способів ощадного й ефективного використання енергії та ширшого залучення відновлюваних джерел енергії в руслі загальноєвропейської політики протидії глобальній зміні клімату, формування високої культури енергоспоживання.
  Детально про конкурс можна дізнатись в адміністраціях загальноосвітніх шкіл Черкас, а також у відділі комунікації ТОВ "Черкасиенергозбут" за телефонами (068) 106 59 34, 066 442 25 27.