З 13 травня розпочата адресна доставка рахунків для побутових споживачів за спожиту електроенергію у квітні 2019 року

14 травня 2019

З 13 травня розпочата адресна доставка рахунків для побутових споживачів за спожиту електроенергію у квітні 2019 року

   Шановні споживачі, ТОВ «Черкасиенергозбут» повідомляє вам, що у відповідності до пункту 4.12 Правил роздрібного ринку електричної енергії, які затверджені постановою НКРЕКП від 14.03.2018 року № 312 рахунок за спожиту електричну енергію необхідно оплатити протягом 10 робочих днів від дня його отримання.
   Споживачу слід чітко розуміти, що у разі несплати або неповної оплати  за спожиту електричну енергію у встановлений термін, постачання електричної енергії може бути припинено. Відновлення постачання електричної енергії здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості тільки після оплати заборгованості та відшкодування споживачем витрат на здійснення робіт з припинення та відновлення електроживлення електроустановки. Детальніше див ТУТ.
   ТОБТО, виникнення простроченої заборгованості та відключення призведе до додаткових витрат споживача.
Споживачу буде виставлений рахунок за проведення робіт по припиненню та відновленню електроживлення, який становитиме в межах 400 - 3000 грн в залежності від того де розташований споживач та які механізми були  задіяні по виконанню даної роботи. Детальніше див. на сайті ПАТ "Черкасиобленерго".
   ТОВ «Черкасиенергозбут» закликає споживачів дотримуватись термінів розрахунків за спожиту електричну енергію. Памятайте, що своєчасність та повнота розрахунків за електроенергію – запорука світла й добробуту Вашої оселі.