Визначено переможців конкурсу «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019»

31 травня 2019

Визначено переможців конкурсу «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019»

      Підведено підсумки творчого конкурсу «Я, Світ і зелена (стала) енергія 2019».
   Всього участь у конкурсі взяли 185 школярів загальноосвітніх навчальних закладів обласного центру, які подали на розгляд журі 204 роботи. Конкурс проводився для учнів 5-9 класів і у двох основних номінаціях: «поезія» і «малюнок».
   Конкурс показав, що юних поетів серед школярів у десятеро менше ніж юних художників, адже віршів прислали всього 19,  тоді як малюнків аж 185.
   Як вже повідомлялось, кожний учасник конкурсу отримає сертифікат юного фахівця з «зеленої» енергії та подарунок від ТОВ «Черкасиенергозбут» у вигляді чашки з логотипом компанії. 9 переможців отримають цінні подарунки:  планшети, колонки до мобільних телефонів та пауербанки. А автори трьох робіт, які здобули приз симпатії офіційного спонсора, отримають від ТОВ «Черкасиенергозбут» мобільні телефони.
   Святкова церемонія нагородження відбудеться 12 червня у Долині троянд під час урочистого закриття Днів сталої енергії. Початок реєстрації дітей – учасників конкурсу розпочнеться о 15.45 у реєстраційній зоні.
   Задля реєстрації батькам учасників конкурсу слід мати з собою документ, що посвідчує особу дитини. Це учнівський квиток, або довідка зі школи з фото дитини, чи шкільна перепустка, де є фото, прізвище й ім’я учня, клас та номер школи, у якій він навчається.
   Більш детальну інформацію можна отримати у адміністрації загальноосвітніх навчальних закладів Черкас, а також у прес-службі ТОВ "Черкасиенергозбут" за телефонами (068) 106 59 34, 066 442 25 27.