Розкажи, що знаєш про «зелену» енергію і отримай приз

04 чер 2019

Розкажи, що знаєш про «зелену» енергію і отримай приз

   У рамках заходів органів місцевого самоврядування м. Черкаси, присвячених Дням сталої енергії, які триватимуть з 5 по 12 червня, ТОВ «Черкасиенергозбут» проводить інтерактивну інформаційно – просвітницьку кампанію: «Зелена» енергія – альтернатива в українській енергетиці».
  Гасло кампанії: «Впровадження «зеленої» (сталої) енергії – запорука економічної і політичної могутності та стабільний розвиток України». 
  Мета кампанії – привернення уваги суспільства до необхідності  формування свідомої позиції відносно ощадливого використання енергії, реалізації загальноєвропейської політики із залучення відновлюваних джерел енергії.
   Кампанію проводить ініціативна група працівників ТОВ «Черкасиенергозбут».
   У період проведення кампанії у місцях проведення акцій жителі Черкас та гості обласного центру можуть продемонструвати свої знання у галузі «зеленої» енергетики  і обміняти їх на призи від ТОВ «Черкасиенергозбут. 
   Перша акція, що відбулась сьогодні на Соборній площі, транслювалась наживо на сторінці групи «Черкасиенергозбут» у Фейсбук. Участь у ній взяли близько двох десятків черкащан. Жителі обласного центру, які виявили знання у сфері «зеленої» енергетики, отримали у подарунок якісну енергозберігаючу світлодіодну лампочку. Лампочка – це вже традиційний приз, який вручають учасникам акцій, що їх проводить Товариство». Адже зображення лампочки, що палає – це емблема ТОВ «Черкасиенергозбут».
   Пропонуємо увазі читачів календарний план проведення акцій кампанії:
   6 червня, четвер, час проведення з 10.00 по 12.00 год., місце проведення - м. Черкаси, бульвар Шевченка, 79 (біля головного корпусу Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького);
   7 червня, п’ятниця, час проведення з 10.00 по 12.00 год., місце проведення –  м. Черкаси, бульвар Шевченка, 460, (біля головного корпусу Черкаського державного технологічного університету);
   10 червня, понеділок, час проведення з 10.00 по 12.00 год., місце проведення - м. Черкаси, вул. Байди Вишневецького, 36 (біля Черкаської міської ради);
   11 червня, вівторок, час проведення з 10.00 по 12.00 год., місце проведення – площа біля Будинку торгівлі;
  12 червня, середа, час проведення з 15.00 по 18.00 год., місце проведення Долина троянд (м. Черкаси).