Етнічний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКІ ЗОРІ» об’єднав національно свідомих черкащан

01 лип 2019

Етнічний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКІ ЗОРІ» об’єднав національно свідомих черкащан

   Чудовий, самобутній і вже традиційний для Черкас етнічний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКІ ЗОРІ» відбувся у обласному центрі у минулі вихідні. Фейеричне і водночас душевне святкове дійство у суботу та неділю розгорнулось у Долині троянд.

   Черкащан і гостей міста розважали відомі музичні гурти, як то «Сонце в кишені», «Астарта & Діля», «THE ВЙО», «Ефект метелика» і багато інших.А ще у ході етнофестивалю відбулись, ярмарок, показові виступи від Черкаської школи бойового гопака і різні конкурси на знання українських звичаїв та історії. Призи для переможців надали спонсори свята, серед яких і ТОВ «Черкасиенергозбут». Делегація Товариства також взяла участь упроведенні свята. Представники Товариства привітали учасників та гостей свята зі сцени етнофестивалю «ТРИПІЛЬСЬКІ ЗОРІ».

   - Понад 130 років тому, завдяки кропіткій праці вчених, Світ дізнався про мегапотужну, надзвичайно розвинену древню культуру, назву якій дало українське село Трипілля, що на Київщині. Трипільська культура – неспростовний доказ того, що культура української нації бере початок з найдавніших часів і вона формувалась протягом тисячоліть. Переконаний, що етнічний фестиваль «ТРИПІЛЬСЬКІ ЗОРІ» - це не лише приклад зв’язку поколінь, але й місточок у майбутнє, - зазначив у вітальному слові представник ТОВ «Черкасиенергозбут».