«Лавочки-заряджалочки»: І відпочив – і свій гаджет зарядив

15 лип 2019

«Лавочки-заряджалочки»: І відпочив – і свій гаджет зарядив

 «Енергію кожному і без обмежень» – це гасло нового соціального проекту від ТОВ «Черкасиенергозбут».
   Електропостачальна компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» продовжує радувати черкащан, втілюючи різні соціальноорієнтовані ініціативи.
Цього разу несподівану приємність компанія дарує для всіх власників мобільних телефонів, ноутбуків, планшетів, power-банків.                                       
  16 липня о 13.00 на площі біля Черкаської міської ради буде встановлено лавочку, яка водночас є і підзарядним пристроєм для різних гаджетів. Енергію для підзарядки «лавочка-заряджалочка» бере від Сонця. Тож проект по встановленню енергетичних лавочок у Черкасах – це, відповідно, ще й впровадження у побут жителів обласного центру і енергоощадних технологій.
 - Відсьогодні життя у Черкасах стане комфортнішим. Наша компанія дотримується принципів ведення соціальноорієнтованого бізнесу, і тому дбає про покращення умов для городян і гостей міста. Тож сьогодні ми починаємо встановлювати ці суперсучасні лавочки, оснащені сонячними панелями, які водночас слугуватимуть для городян та гостей міста і місцем для відпочинку і підзарядки гаджетів. Ми придбали кілька таких лавочок. Перші дві вирішили розмістити на площі біля Черкаської міської ради та у зоопарку, а решту - в різних куточках нашого чудового міста. Ці лавочки – справжній плід втілення американських технологій і американської якості. Панелі і акумуляторні батареї лавок виготовлені у США. А дерев’яні частини лавочок виготовлені з міцної деревини - буку, - прокоментував подію директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут.
  Енергетичні лавочки дадуть черкащанам доступ до додаткових джерел живлення і дозволять довше залишатися на зв’язку.
  Щиро сподіваємось на те, що антивандальне покриття лавочок, помножене на бережливість та шанобливе ставлення черкащан до речей, які покликані внести у їхнє життя більше зручностей, забезпечить «лавочкам-заряджалочкам» довгий вік служби.