Кабінет юридичного споживача – новий сервіс Товариства

24 лип 2019

Кабінет юридичного споживача – новий сервіс Товариства

 Про підвищення рівня комфорту обслуговування споживачів постійно дбає ТОВ «Черкасиенергозбут». Так, ідучи у ногу з часом, команда ІТ-фахівців Товариства розробила новий сервіс – «Кабінет юридичного споживача». Тож, на офіційному сайті Товариства, окрім Кабінету побутового споживача, розпочав роботу і новий сервіс, який створив для юридичних споживачів значно зручніші умови для співпраці з електропостачальною компанією.

   Про ті можливості, які новий сервіс відкриває для юридичних споживачів, розповів начальник відділу по роботі з юридичними споживачами Юрій Олійник:

   - Для економії часу споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут» запровадило Кабінет юридичного споживача. На офіційному сайті Товариства вже діє відповідна вкладка. За допомогою нового сервісу юридичні споживачі можуть: переглянути історію звітності з моменту початку роботи ТОВ «Черкасиенергозбут», роздрукувати рахунок для можливості переведення платежів, переглянути договірні величини споживання електричної енергії на поточний календарний рік для уточнення прогнозів обсягу споживання електричної енергії у майбутньому, переглянути документи, які надані ТОВ «Черкасиенергозбут» для укладення договорів. І найголовніше те, що не відходячи від комп’ютера, споживач, маючи відкритий рахунок, за допомогою сервісів Приватбанку матиме змогу сплатити за спожиту електричну енергію.

   Також, як наголосив Юрій Олійник, юридичні споживачі при користуванні кабінетом юридичного споживача за допомогою зазначеного сервісу можуть отримувати документи з електронним підписом (за необхідності  отримати документи з мокрими печатками їм необхідно звернутись до свого регіонального Центру обслуговування споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут».

   Утім, для того, щоб користуватись новим сервісом, юридичним споживачам необхідно пройти певну процедуру.

   - Для того, щоб зареєструватись у Кабінеті юридичного споживача, юридичному споживачу необхідно звернутись до фахівця відділу договірних відносин ТОВ «Черкасиенергозбут», який знаходиться у приміщенні Черкаського центру обслуговування споживачів, укласти з ТОВ «Черкасиенергозбут» додаткову угоду на використання юридичного кабінету. Зі зразком типової додаткової угоди можна буде ознайомитись на сайті компанії де він з`явиться найближчим часом. Кожний юридичний споживач, який пройшов щойно описану процедуру реєстрації, отримає унікальний електронний ключ. За його допомогою він матиме доступ до послуг, що їх надає новий сервіс, - пояснив начальник відділу договірних відносин ТОВ «Черкасиенергозбут» Олександр Цівіна.