Боржникам припиняють електроживлення

25 лип 2019

Боржникам припиняють електроживлення

   З 10.00 години 10 липня 2019 року стартувала раніше анонсована кампанія по відключенню боржників від електропостачання. 
   ТОВ «Черкасиенергозбут» неодноразово попереджало споживачів - боржників про припинення постачання електричної енергії. Для тих, хто проігнорував попередження настали «темні» часи.
   На даний час повністю припинено електроживлення 1,8 тис. побутовим споживачам на загальну суму боргу 1,4 млн. грн. Відповідно до Правил роздрібного ринку електричної енергії ТОВ «Черкасиенергозбут» має право повністю припинити постачання електричної енергії тим споживачам, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію. 
   В чергове нагадуємо, що оплату за спожиту електричну енергію необхідно здійснити протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка. Суму заборгованості з оплати за електричну енергію зазначено в рядку рахунка «До сплати».
   Також інформуємо, що відновлення постачання електричної енергії проводиться протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості тільки після повної сплати заборгованості та відшкодування споживачем витрат на здійснення робіт з припинення та відновлення електропостачання, які орієнтовно становлять: на лічильнику (квартира) – від 350 грн.; на опорі – від 1500 грн. до 4000 грн.
   Своєчасні та повні розрахунки за спожиту електричну енергію – це запорука світла і добробуту у вашій оселі.

   Адміністрація ТОВ «Черкасиенергозбут»