За електричну енергію не розрахувались 247 підприємств

26 лип 2019

За електричну енергію не розрахувались 247 підприємств

 Станом на 24 липня 2019 року 247 юридичних осіб не виконали свої зобов’язання перед ТОВ «Черкасиенергозбут» у частині розрахунків за спожиту електричну енергію згідно умов договору на постачання електричної енергії. Загальна сума, яку заборгували підприємства станом на 26 липня 2019 року склала близько 8 мільйонів гривень.
   Найбільший борг за спожиту електричну енергію -  більше 1,4 мільйони гривень - має одне з підприємств Черкащини.
   Прикметно, що серед боржників є відомі в області виробники, підприємства переробної галузі, як приватної так і комунальної форми власності, установи освіти.
  ТОВ «Черкасиенергозбут» не лише забезпечує споживачам якісне і безперебійне постачання електричної енергії, але й постійно працює над тим, щоб співпраця з Товариством була максимально зручною та комфортною.
  Як не прикро, але не всі споживачі, які уклали  з компанією договори на постачання  електричної енергії, сумлінно ставляться до виконання своїх зобов’язань у частині розрахунків за спожиту електричну енергію згідно умов договору на постачання електричної енергії. 
 Електропостачальна компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» вчергове просить споживачів відповідально ставитись до виконання своїх зобов’язань у частині розрахунків за спожиту електричну енергію.