Переможець конкурсу «Я, Світ та «зелена» (стала) енергія 2019» отримала планшет

29 лип 2019

Переможець конкурсу «Я, Світ та «зелена» (стала) енергія 2019» отримала планшет

   Свою юну власницю – переможницю конкурсу «Я, Світ та «зелена» (стала) енергія 2019» нарешті знайшов новенький планшет – приз за перше місце. 
Майже два місяці гаджет нудився без роботи у офісі  ТОВ «Черкасиенергозбут», чекаючи поки його забере учениця 9-го Б класу Черкаського фізико-математичного ліцею (ФІМЛІ) Ірина Бобкова, яка здобула перше місце у номінації «Малюнок» у віковій категорії 8-9-ті класи.  
  Членів журі малюнок Ірини вразив оригінальним баченням теми, технікою виконання та майстерністю юної художниці. 
   Проте, сталось так, що школярка не змогла прибути на церемонію вручення нагород переможцям, що відбулась 12 червня у Долині троянд під час закриття Днів сталої енергії, які тривали у Черкасах упродовж семи днів.
   Не зважаючи  на свій юний вік, Ірина різнобічно розвинена і дуже зайнята людина. У день вручення вона, не зважаючи на канікули, здобувала додаткові знання з історії України, взявши участь у науково-пізнавальній екскурсії у Кам’янець-Подільську фортецю.
  Директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут провів для переможниці конкурсу окрему церемонію вручення, передавши Ірині (у центрі фото) здобутий приз. 
    Нагадуємо, що у конкурсі «Я, Світ та «зелена» (стала) енергія 2019» перемогли дванадцять робіт
    За перше місце вручали планшети, за друге – колонки до мобільного телефону, за третє – power-банки. Тим же учасникам конкурсу, чиї роботи отримали приз симпатій офіційного спонсора, дістались мобільні телефони. 
   Всього участь у конкурсі «Я, Світ та «зелена» (стала) енергія», що його спільно провели ТОВ «Черкасиенергозбут» та Департамент освіти та гуманітарної політики і Департамент економіки та розвитку Черкаської міської ради, взяли 185 черкаських школярів, які подали на розгляд журі 204 роботи, 19 з яких – вірші. Як і було обіцяно, кожний учасник конкурсу отримав сертифікат юного фахівця з питань «зеленої» (сталої) енергії  і заохочувальний приз – чашку з логотипом ТОВ «Черкасиенергозбут». 
   Понад пів сотні кращих робіт були представлені на виставці «Зелена» енергія очима дітей», що працювала у фойє Черкаської міської ради.