У Особистому кабінеті побутового споживача зареєструвались 1 тисяча 100 споживачів

30 лип 2019

У Особистому кабінеті побутового споживача зареєструвались 1 тисяча 100 споживачів

    Набуває популярності новий сервіс, що його близько місяця тому запровадило ТОВ «Черкасиенергозбут» - Особистий кабінет побутового споживача
   З моменту старту у Особистому кабінеті побутового споживача зареєструвались 1 тисяча 100 споживачів. І це не дивно, бо сервіс дозволяє  побутовому споживачу без необхідності візиту до регіонального Центру обслуговування споживачів бачити нарахування за спожиту електроенергію, баланс розрахунків, діючі тарифи, пільги та субсидії та сплатити  через Приват24 кошти за спожиту електроенергію.
   Окрім  того, за допомогою Особистого кабінету споживач може передати ПАТ «Черкасиобленерго» покази лічильника. Для цього потрібно всього лише перейти на відповідну сторінку ПАТ «Черкасиобленерго» за допомогою активного посилання.
   А ще, йдучи на зустріч інтересам споживачів, фахівці  Черкаського міського центру обслуговування споживачів  (далі - ЦОС) ТОВ «Черкасиенергозбут» безкоштовно навчають користуватись електронними сервісами Товариства тих клієнтів, які приходять у ЦОС задля вирішення питань, що виникають у ході співпраці з електропостачальною компанією.