Тренінг-підготовку постачальників в умовах нової моделі ринку електроенергії пройшло 30 постачальних компаній України

02 сер 2019

Тренінг-підготовку постачальників в умовах нової моделі ринку електроенергії пройшло 30 постачальних компаній України

   Те, як постачальники електричної енергії мають працювати  в умовах нової моделі ринку електричної енергії, поки залишається одним з найважливіших питань для електропостачальних компаній України. Адже її функціонування створює для постачальників електроенергії низку викликів. А від того, наскільки успішно постачальні компанії будуть їх долати, напряму залежить те, зможуть вони вижити на ринку чи ні. 
   Ми вже інформували читачів про унікальний семінар-тренінг Кшиштофа Рогульського з підготовки постачальників до роботи на новому ринку електроенергії, який для своїх працівників провело ТОВ «Черкасиенепргозбут».
Майже одразу після того, як матеріал був опублікований на сайті компанії, до прес служби Товариства звернулись представники USAID Проект енергетичної безпеки. 
   Вони поінформували, що наприкінці червня у Києві за ініціативи USAID Проекту енергетичної безпеки, Кшиштоф Рогульський провів 3-денний тренінг, участь у якому взяли представники понад 30 компаній з усієї України, і що віднедавна цей семінар-тренінг доступний у відео форматі. Відео тренінгу можна переглянути за посиланням:
   Також увазі читачів пропонуємо ознайомитись з інтерв’ю, яке пан Рогульський дав інтернет-порталу «Сьогодні» про перші результати функціонування в Україні нової моделі ринку електричної енергії