Як стати власником домашньої сонячної електростанції, - поради експерта

21 сер 2019

Як стати власником домашньої сонячної електростанції, - поради експерта

   2018 рік став рекордним для України у сенсі розвитку «зеленої» енергетики. Сума державних інвестицій вкладених у дану сферу склала 1 мільярд євро. Розвивають «зелену» енергетику і черкащани, тобто, облаштовують у власних домоволодіннях домашні сонячні електростанції. При цьому, популярність домашніх СЕС на Черкащині набирає обертів. Домашні СЕС ростуть як гриби. 
 Тільки за період з початку року кількість домашніх СЕС на Черкащині збільшилась у двічі. Якщо за весь 2018 рік у області працювало понад 180 таких СЕС, то станом на початок серпня їх вже 367.
   Про здобутки і перспективи розвитку «зеленої» енергетики на Черкащині,  йшла мова у студії ТРК «ВІККА» у ефірі телепрограми «Вечірній прайм».
  Про те, що таке «зелений» тариф та про те, як стати щасливим власником домашньої СЕС, розповів один з експертів, запрошених до участі у програмі - начальник відділу договірних відносин ТОВ «Черкасиенергозбут» Олександр Цівіна.
  Переглянути тематичний випуск «Вечірнього прайму» можна за посиланням http://vikka.ua/programi/31740-vechirnij-prajm--zelena-energetika.htm