Як не втратити можливість оформити субсидію, - поради фахівців ТОВ

04 вер 2019

Як не втратити можливість оформити субсидію, - поради фахівців ТОВ "Черкасиенергозбут"

    Субсидію призначатимуть у разі своєчасної оплати за електроенергію.
   ТОВ «Черкасиенергозбут» піклується, аби жителі області без зайвого клопоту могли оформити субсидію. Постачальник нагадує: для отримання соціальної допомоги важливо регулярно сплачувати рахунки за електроенергію.
   Через заборгованість за комунальні послуги понад місяць на суму від 340 грн (20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян), органи соцзахисту можуть відмовити у наданні субсидії. Щоб уникнути цього, фахівці ТОВ «Черкасиенергозбут» радять споживачам завчасно перевірити стан особового рахунку та допоможуть зробити це дистанційно, скориставшись послугами Кол-центру ТОВ «Черкасиенергозбут». Конт. тел.: (0472)- 31-88-13,(0472)-31-88-31, або за допомогою Кабінету побутового споживача.
  «Із наближенням опалювального сезону питання оформлення субсидії стає все більш актуальним. Ми турбуємося, щоб наші клієнти, які отримують виплати від держави, могли безперешкодно скористатися цим правом. Ми вдячні усім споживачам, які сумлінно сплачують за електроенергію щомісяця протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка. Держава визначила це необхідною умовою для отримання субсидії», – підкреслили фахівці ТОВ «Черкасиенергозбут».