Готуємося до опалювального сезону

18 вер 2019

Готуємося до опалювального сезону

 

16-27 вересня Міністерство енергетики та захисту довкілля прийме міжнародну команду експертів під керівництвом Департаменту енергетики США (DOE), яка буде надавати підтримку Уряду України при розробці зимового плану дій для вирішення критичних потреб під час осінньо-зимового періоду 2019-2020 року. Про це повідомив Міністр – Олексій Оржель на своїй сторінці у ФБ.

Завданням делегації буде розробити план заходів для балансування енергетичної системи України для стабільного проведення опалювального сезону та зменшення загроз перебоївв енергопостачанні.

Делегація буде співпрацювати із експертами України для оцінки взаємозалежності у виробництві, передачі й розподілі енергії в усих секторах, а також створить основу для вдосконалення скоординованого реагування на дефіцит енергії.

До складу групи іноземних експертів під керівництвом Міністерства енергетики США входять представники Північно-західної тихоокеанської національної лабораторії, Національної лабораторії енергетичних технологій, Канадський експерт із природного газу та представники Європейської комісії.

Міністр висловив сподівання на продуктивну роботу для сталого проходження осінньо-зимового періоду.

 

 

 

 За матеріалами Міністерства енергетики та вугільної промисловості України