Діти - це наше майбутнє

09 жов 2019

Діти - це наше майбутнє

Директор ТОВ "Черкасиенергозбут" - Лут Євгеній Анатолійович особисто привітав маленьких митців та їх викладачів із професійним святом - Днем художника, подарувавши стільці для дітей у зали для малювання.

Діти - це наше майбутнє

«Діти – це наше майбутнє! У художній школі імені Данила Нарбута займаються маленькі майстри пензля із великим потенціалом. Наше завдання успішних товариств, що розвиваються допомагати талантам реалізовувати себе.» Також, Євгеній Анатолійович побажав дітям, щоб муза творчості надихала на створення все нових й нових шедеврів і запевнив, що й надалі буде допомагати школі.

Діти - це наше майбутнє


Діти - це наше майбутнє

Із привітальною промовою виступив й директор департаменту освіти – Воронов Сергій Павлович: «Символічно, що професійне свято - День художника ми відзначаємо у пору золотої осені, коли сама природа розгортає яскраве живописне полотно.» А також, Сергій Воронов вручив подяку від департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради директорові ТОВ «Черкасиенергозбут» - Євгенію Луту за підтримку творчо-обдарованих дітей.

Діти - це наше майбутнє