На шляху співпраці з Європою

06 лют 2020

На шляху співпраці з Європою

ТОВ «Черкасиенергозбут» не лише поділяє Європейські стандарти сервісу, але й докладає зусиль до інтеграції українського ринку електроенергії в енергетичні ринки Європи. Ми розуміємо, що тісна співпраця з європейськими компаніями є запорукою справедливої конкурентної ціни для наших споживачів та демонополізації ринку електроенергії. Тому важливим напрямком нашої діяльності є партнерство з енергетичними компаніями Європи.

Так, ТОВ «Черкасиенергозбут», як повідомляє спеціалізований інформаційний ресурс EXPRO Consulting, стала першим українським постачальником універсальної послуги, який імпортував електроенергію з-за кордону. Наразі ми плідно працюємо з компанією Central Energy Trade, в якої впродовж вересня і грудня 2019 року придбали електричну енергію загальним обсягом 750 тис кВт.год та поставили її своїм споживачам. Таким чином, наша компанія лише у вересні використала 100 МВт перетину на кордоні з Бурштинським енергоостровом.

Таке ознайомлення з новими можливостями та набуття нового досвіду на ринку електричної енергії забезпечується завдяки наполегливій праці висококваліфікованих фахівців Товариства.

В подальшому ТОВ «Черкасиенергозбут» планує продовжувати перемовини та співпрацю також і з іншими європейськими компаніями, щоб забезпечити кращі умови по комерційних пропозиціях для наших споживачів.