У ТОВ «Черкасиенергозбут» підвели підсумки 2019 року

02 бер 2020

У ТОВ «Черкасиенергозбут» підвели підсумки 2019 року

В останній робочий день зими представники ТОВ «Черкасиенергозбут» з усієї області зібралися у Черкасах, щоб підвести підсумки роботи за 2019 рік. Керівний склад Товариства інформував присутніх щодо результатів, яких досягла компанія протягом першого року в умовах функціонування нового ринку електричної енергії.

Директор Товариства Руслан Самойленко відмітив високий професіоналізм персоналу, завдяки якому підприємство здійснило свої перші кроки. Відзначив досягнення та відзвітував про заходи з підвищення ефективності діяльності компанії, впроваджені ним з початку обіймання посади.

Захід у такому форматі відбувся вперше, тому було прийнято рішення поєднати звичайний звіт з елементами навчання. Тож,присутні мали можливість перейняти навички досвідчених працівників, зокрема стосовно забезпечення якісної та доцільної претензійно-позовної роботи від заступника директора з юридичних питань Олександра Бодашка. 

Окремих нюансів ведення бухгалтерської звітності від головного бухгалтера Ольги Ярош та дотримання вимог Закону України «Про публічні закупівлі» від начальника відділу продаж Майї Бодяк.
Начальники відділів по роботі з юридичними та побутовими споживачами Юрій Олійник та Микола Косточка проаналізували проведену впродовж 2019 року роботу в розрізі центрів обслуговування споживачів та відзначили напрямки, які вимагають приділення більш пильної уваги.
Наприкінці зустрічі присутні мали можливість обговорити ряд питань, що стосуються організації подальшої роботи, висловити власні думки, зауваження та побажання. Ну а завершилися збори постановкою завдань на майбутнє та завершальним словом Директора Товариства:

- Одним з найважливіших наших з вами спільних завдань є постійна робота над собою та самовдосконалення. Разом ми маємо приділити більш детальну увагу підвищенню рівня обслуговування споживачів, покращенню сервісу та пошуку індивідуального підходу до кожного нашого споживача. Праця всіх працівників Товариства має бути спрямована на підтримання та подальше закріплення статусу і репутації ТОВ «Черкасиенергозбут» як самостійного та надійного гравця на ринку електричної енергії, - підсумував Руслан Самойленко.

В подальшому проведення подібних заходів планується щоквартально з метою підвищення ефективності комунікації між структурними підрозділами та якості обслуговування споживачів.