Свято весни і жіночності у ТОВ

06 бер 2020

Свято весни і жіночності у ТОВ "Черкасиенергозбут"

«Мрійте! Дивуйте! Кохайте!» - під таким слоганом у ТОВ «Черкасиенергозбут» відбувся урочистий захід, присвячений Міжнародному жіночому дню.

Родзинкою святкування стало те, що вітання жіночої частини колективу відбувалося у новій актовій залі. Керівництво Товариства зробило майже неможливе, щоб у надзвичайно стислі строки абсолютно «з нуля» підготувати приміщення, в якому матиме змогу проводити зустрічі за участі представників усіх структурних підрозділів.

Представниць прекрасної статі привітали директор Руслан Самойленко та голова профспілкової організації Юрій Олійник. У центрах обслуговування споживачів місію з привітання жінок зі святом взяли на себе керівники, навіть не дивлячись на те, що частина з них – також жінки. Після традиційного вручення квітів і солодких подарунків працівники розійшлися по робочих місцях, але свято на цьому не завершилося.
Свято весни і жіночності у ТОВ "Черкасиенергозбут"
За вже звичною традицією, Товариство вирішило поділитися гарним настроєм зі своїми любими споживачками, тому на чарівних відвідувачок також чекали невеличкі, але приємні сюрпризи.
Свято весни і жіночності у ТОВ "Черкасиенергозбут"
Сподіваємось, ми змогли підняти вам настрій напередодні 8 березня, оскільки ми впевнені: кожна щаслива жінка здатна змінити світ на краще.
 
Тому 

Мрійте!
Дивуйте!
Кохайте!

З прийдешнім вас святом, наші неперевершені жінки!