Майбутнє енергетики в наших руках!

02 кві 2020

Майбутнє енергетики в наших руках!

У цей нелегкий час для нашої країни і для світу в цілому кожен Черкащанин може долучитися до порятунку. Ви можете врятувати особисто себе – просто залишаючись вдома, мінімізуючи соціальні контакти, правильно миючі руки та дотримуючись інших рекомендацій МОЗ. Можете врятувати рідних та близьких, допомігши закупити продукти літнім людям чи навчивши їх користуватися інтернетом, або просто закликавши разом з Вами дотримуватися правил карантину. А можете і допомогти врятувати енергетику Черкаської області та усієї України, тому що це можливо зробити лише об'єднавши наші зусилля.

Зараз багато підприємств та організацій зупинили свою роботу, проте ринок електричної енергії продовжує функціонувати: тепло-, гідро-, атомні електростанції виробляють електроенергію, оператори системи транспортують її своїми мережами, електропостачальники забезпечують її надходження в кожну домівку.

ТОВ «Черкасиенергозбут» разом з оператором системи розподілу ПАТ «Черкасиобленерго» роблять усе можливе в нинішніх умовах, щоб забезпечити стабільне та безперебійне електропостачання регіону. Проте запорукою стабільної роботи галузі є вчасна оплата за спожиті товари та послуги. Зниження розрахунків поставить під загрозу виробництво електроенергії, а постачальники просто не матимуть можливості закупати електричну енергію для потреб своїх споживачів.

Для прикладу, з початку впровадження карантину рівень простроченої заборгованості побутових споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут» виріс на 30,4%. Подібна ситуація спостерігається і серед юридичних споживачів.

Отже, щоб економіка всієї України працювала й надалі, нам треба разом докласти максимум зусиль: вчасно сплачувати за електроенергію та інші комунальні послуги. Пам’ятаємо, що без них може зупинитися робота і такої вкрай важливої в умовах боротьби з корона вірусом галузі, як медицина. Ваша вчасна оплата дозволить підприємствам щомісяця і в повному обсязі сплачувати податки до державного бюджету, з якого отримають заробітну плату працівники важливих нині державних структур, зокрема і лікарі.

Ми з розумінням ставимось та підтримуємо ті надзвичайні заходи, що впроваджуються в Україні. У зв’язку з цим, ми готові розглядати окремі складні випадки з розрахунками. Та водночас просимо наших споживачів бути відповідальними, намагатися мінімізувати своє електровикористання, щомісяця сплачувати за спожиту електроенергію та не допускати накопичення заборгованості.
 
Незважаючи на карантин, обов'язок платити за спожиту електроенергію зберігається! Несплата за електроенергію в одному місяці не звільнить від її оплати в наступному, а лише призведе до накопичення заборгованості!

Тож давайте разом з вами долучимось до збереження енергетики нашої країни та будемо вчасно оплачувати рахунки, не допускатимемо утворення та накопичення заборгованості, мінімізуємо наше енерговикористання та будемо відповідальними! Пам'ятаємо, що в умовах карантину заплатити за світло можна не виходячи з дому і не піддаючи себе ризику захворіти.
Сподіваємось на Вашу підтримку і розуміння.

ТОВ  «Черкасиенергозбут» дякує кожному, хто вже розрахувався за електричну енергію, і тим, хто збирається це зробити! Лише разом ми подолаємо цей скрутний для усього світу час.