Вітання з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

09 травня 2020

Вітання з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Сьогодні ми відзначаємо День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Ставлення до цього свята нині досить неоднозначне, особливо на тлі подій у світі та ситуації в Україні. Проте, як би там не було, нам варто пам'ятати: це була війна двох світових військово-політичних коаліцій, що стала найбільшим збройним конфліктом в історії людства. У ній брали участь 62 держави з 73-х, що існували на той момент (а це 80% населення земної кулі). Військові дії велися на території Європи, Азії, Африки та у водах усіх океанів. Це був єдиний в історії конфлікт, в якому була застосована ядерна зброя.

Тому поки живий «останній солдат» - ветеран, учасник війни, член родини, яку не оминула біль втрати, людина, яка пам'ятає та розуміє неприпустимість таких подій, - ми відзначатимемо цей день.

Доки ми пам'ятаємо – ми не допустимо повторення подібного.

Тому вітаю усіх, для кого це свято не втратило свого первинного сенсу, для кого це важливо. Ми пам'ятаємо подвиги наших героїв, їх прагнення до перемоги та надії на щасливе майбутнє для своєї країни.

В такий день, передусім, треба бажати мирного неба над головою, але окрім цього усім нам потрібен здоровий глузд, терпіння одне до одного і обов'язково здоров’я. 

Зі святом, українці!

З повагою директор ТОВ "Черкасиенергозбут" Руслан Самойленко