День вишиванки

21 травня 2020

День вишиванки

Сьогодні Україна святкує День вишиванки. День, коли українці прагнуть виявити свою національну ідентичність та показати усьому світові красоту своєї культури, різноманіття її форм та багатство кольорів.

Українська вишиванка – це дійсно стародавнє мистецтво, яке виникло понад півтори тисячі років тому. Протягом віків воно видозмінювалося. У кожному регіоні виникали свої техніки та віддавалася перевага певним кольорам.

Можливо Ви не звертали увагу раніше, але вишиванка зображена навіть на гривневій банкноті номіналом 20 гривень – саме у неї одягнений Іван Франко, який на цій купюрі зображений.

ТОВ «Черкасиенергозбут» не зміг лишитися осторонь і також долучився до відзначання цього свята. Усі центри обслуговування споживачів та апарат управління робили креативні, цікаві фото та навіть відео. 

Оскільки в країні триває карантин і громадяни змушені носити захисні маски у публічних місцях, то і до такого несвяткового, але необхідного предмету, як маска, також підійшли творчо. Напередодні минулих вихідних ми закликали працівників разом з членами їх родин оздобити захисні маски елементами національної символіки, вишивкою, аплікаціями та іншими незвичними елементами, щоб зробити звичайні будні дні більш яскравими та веселими. Неймовірно, але факт – енергетики виявилися справжніми митцями, та створили витвори мистецтва.

Нажаль, формат новини на сайті не дозволяє показати усі шедевральні творіння наших працівників, але на офіційній сторінці ТОВ «Черкасиенергозбут» у фейсбуці ми обов’язково викладемо фотозвіт Дня вишиванки у нашому Товаристві.

До речі, підхід наших співробітників до створення світлин виявився настільки творчим, що керівництвом було прийнято рішення про заохочення найбільш креативного ЦОС, працівника та працівниці смачними подарунками.

А хто ж став переможцем у номінаціях «Найкраще колективна світлина ЦОС до Дня вишиванки», «Найкращий жіночий образ в національному стилі» та «Найкращий чоловічий образ в національному стилі» Ви зможете дізнатися з наших новин вже завтра. А всі фото- і відеороботи будуть викладені на нашій офіційній сторінці у FaceBook.