Підсумки конкурсу до Дня вишиванки

22 травня 2020

Підсумки конкурсу до Дня вишиванки

Позитивний настрій, яскраві враження та безліч гарних емоцій – ось підсумок Дня вишиванки, який відбувся у ТОВ Черкасиенергозбут».

Нагадаємо, працівники Товариства робили відзначили це суто українське свято імпровізованими фотосесіями в одязі з національною символікою та креативних захисних масках. У рамках цього заходу відбувся міні-конкурс на краще фото. Номінацій було усього три: «Найкраще колективне фото ЦОС до Дня вишиванки», «Найкращий жіночий образ в національному стилі» та «Найкращий чоловічий образ в національному стилі».

Учасники конкурсу надали неочікувано велику кількість дійсно якісних та цікавих робіт. Найбільше світлин було з зображеннями колективів. При чому, фото кожного центру обслуговування були особливими. Вразили своїм творчим підходом працівники Звенигородського та Маньківського ЦОС – їм вдалося дотриматися власного корпоративного стилю та створити не лише надзвичайні маски, але й оздобити медичні рукавички, які також стали невід’ємною частиною побуту в умовах карантину. Працівники Канівського ЦОС здивували образами справжніх українців: чоловіки доповнили вишиванки ще й шароварами, підперезаними розшитими поясами, а жінки – українськими хустками та вже майже позабутими поневами. Шполянці взагалі влаштували фотосесію на байках у самісінькому центрі України. А представники Умані зробили настільки високохудожні знімки, що вони гідні прикрашати стіни найкращих музеїв. Ці колективи були серед лідерів під час вибору переможців, але все ж таки більшістю голосів переможцем було обрано Смілянський ЦОС.

Працівниці цього центру обслуговування підійшли до святкування з душею: прикрасили кабінети старовинними рушниками, приготували національні смаколики, і не просто вдягли вишиванки, але ще й створили яскраве відеопривітання зі святом, яке здатне підняти настрій кожному небайдужому до традицій своєї батьківщини українцю.


Тому саме вони і отримали від директора Товариства головний приз конкурсу – смачний набір до чаю та кави. До речі, смаколики, що приготували дівчата виявилися дійсно надзвичайно смачними, а це свідчить про те, що наші працівниці не лише творчі особистості, але ще й неперевершені господині.

Найбільше суперечок при виборі переможця виникло у номінації «Найкращий жіночий образ в національному стилі» - просто неможливо було серед безлічі справжніх красунь обрати саму креативну та яскраву. Надзвичайні дівчата з Городища вразили унікальними, ніби старовинними вбраннями. Працівниці з Жашкова не лише оздобили маски, але й створили прикрасу з логотипом Товариства. Від дівчат з Кам’янки, Лисянки,Чигирину Сміли і Чорнобаю просто неможливо було відірвати погляд. Стримані та спокійні образи представниць Драбова, Монастирища та Корсунь-Шевченківського дивували своєю завершеністю. Красуні з Умані та апарату управління створили настільки яскраві образи, що обрати з них найкращу було варто ще одного окремого призу.

Проте переможиця була визначена – нею стала Наталія Царюк з Тального. Саме їй вдалося створити не лише образ справжньої українки, але й розповісти цілу історію у своїх фото. Тож, смачний подарунок дістався саме їх.
Найменш численною номінацією стала «Найкращий чоловічий образ в національному стилі» - стримані, але цікаві образи вдалося створити чоловікам з Золотоноші, Кам’янки, Лисянки, Монастирища і Умані. Вразив Катеринопільський бриль. Надзвичайно цікаві світлини вийшли у хлопців з відділу інформаційних технологій, Каневського ЦОС та міста Сміла, які доповнили свої образи ще й цікавими захисними масками. Вразив поєднанням байкарської естетики з національними традиціями Шполянський ЦОС. А переможцем у цій номінації став Руслан Куприянець з Маньківки. Його образ зробили довершеним вишиванка, пояс, маска та рукавички з національною символікою. Цим він цілком заслужив свій смачний подарунок.
До святкування долучилися і діти енергетиків. Чудова дівчинка з династії енергетиків, мама якої працює у Чорнобаївському ЦОС та не менш чудовий хлопчик з Маньківки також заслужили свої заохочувальні подарунки.

Отже, свято і конкурс лишилися позаду, проте приємні спогади залишаться з нами. Велика подяка усім, хто долучився до нашого заходу!