Міжнародний день захисту дітей

01 чер 2020

Міжнародний день захисту дітей

В перший календарний день літа ми святкуємо міжнародний День захисту дітей. На жаль, літо цього року поки що на себе не схоже, але сподіваємось що гарним настроєм нам вдасться прискорити прихід справжнього літнього тепла.

Звісно, у такий приємний день нам би дуже хотілося зібрати усіх дітей працівників Товариства та влаштувати їм веселе свято. Але, на превеликий жаль, карантин в Україні подовжено ще на місяць і масові заходи й досі заборонені. 

Але карантин – не привід сумувати. Тому ТОВ «Черкасиенергозбут» вирішило все ж таки відзначити цей день чимось цікавим, що зможе об’єднати дітей та дорослих і подарувати усім гарний настрій.

Ми запропонували працівникам взяти участь у конкурсі разом з дітьми та дати їм спробувати відчути себе у ролі дорослих.

Для цього потрібно було лише зробити цікаве селфі на своєму робочому місці та запропонувати дитині максимально відтворити це селфі своїми силами. Діти мали змогу робити це вдома або завітати на роботу до своїх батьків, звісно ж дотриманням усіх вимог карантину. Головним завданням було передати дух та емоцію світлини дорослого.

Наші працівники, як і зазвичай, виявили творчій підхід та надали на конкурс багато цікавих робіт. Про те, хто став найкращим і що цього разу вигадали талановиті енергетики, усі бажаючі зможуть дізнатися з наших новин вже завтра.