Щодо оплати за спожиту електроенергію та СМС-інформування

06 лип 2020

Щодо оплати за спожиту електроенергію та СМС-інформування

Шановні споживачі!

Нагадуємо вам про надзвичайну важливість вчасної та повному обсязі оплати за спожиту електроенергію.

Оплачений Вами рахунок є запорукою стабільного електропостачання не лише Вашого будинку, оселі, офісу чи підприємства. Такою простою дією, звичайним виконанням своїх договірних обов’язків, Ви рятуєте життя хворим у лікарнях, даєте змогу учням складати ЗНО, робите можливим виконання безлічі інших важливих справ.

ТОВ «Черкасиенергозбут» в черговий раз дякує усім, хто вчасно оплачує свої рахунки, бо саме завдяки вам функціонує енергетика Черкащини і країни в цілому.

Також інформуємо, що з метою запобігання збільшення заборгованості за спожиту електроенергію ТОВ «Черкасиенергозбут» вживає усіх доступних в умовах карантинних обмежень заходів.

Один з таких заходів – це СМС-інформування споживачів про наявну заборгованість. Такі повідомлення доводять до відома адресатів суму заборгованості та наслідки її непогашення. Отже, щоб запобігти таким неприємним наслідкам, як відключення електроенергії, рекомендуємо не допускати прострочення заборгованості.

У випадку, якщо Ви впевнені, що рахунки оплачені, але СМС-повідомлення все ж таки надійшло – зверніться до Вашого центру обслуговування споживачів  для з’ясування причини – це може бути затримка платежу або помилкове перерахування коштів на інший рахунок (контактні дані ЦОС доступні за посиланням).

Обов’язково зверніть увагу на те, що переважна більшість ЦОС ТОВ «Черкасиенергозбут» вже змінили свої адреси, тому слідкуйте за інформацією на сайті та рахунках за спожиту електроенергію.

Ще один законний захід – це стягнення заборгованості у судовому порядку. Такий шлях потягне за собою негативні наслідки для споживачів у вигляді додаткових витрат на судовий збір – а це понад 2 тис грн. Тому радимо Вам не допускати накопичення заборгованості, вчасно сплачувати рахунки і насолоджуватися приємною прохолодою, що несуть Вам електроприлади посеред спекотного літа.

Споживайте електроенергію відповідально!