Спортивний захід Товариства

10 вер 2020

Спортивний захід Товариства

Яскравим завершальним акордом літа стали у ТОВ «Черкасиенергозбут» спортивні змагання серед працівників Товариства. Учасники з усієї області протягом двох днів боролися за почесне звання кращого спортсмена в одинадцятьох категоріях.

Дівчата змагалися за право стати кращою у стрільбі з пневматичної гвинтівки та бігу, хлопці – у багатоборстві, підніманні гирі і більярді. Окремо чоловічі і жіночі номінації були визначені у дартсі і настільному тенісі. А у рибальстві та шахах мали змогу взяти участь усі бажаючі – тут дівчата та хлопці змагалися на рівних.

Ідея першочергово виникла у директора Товариства Руслана Самойленка, але її одразу підтримав увесь колектив. Часу на підготовку у спортсменів було вдосталь оскільки спочатку захід було заплановано на липень, проте з технічних причин, в тому числі і карантинних обмежень, спартакіаду відклали на кінець серпня. 

Організаторів приємно здивувала сумлінність та відповідальність підготовки працівників, які подали заявки на участь. І ці риси принесли свою користь – результати, які показали «енергозбутівці» у деяких дисциплінах, дійсно можуть претендувати на першість у загальноукраїнських змаганнях серед енергетиків. А у змаганнях з гирьового спорту кращий результат показали одразу два учасники.

Під час заходу учасники мали змогу проявити не лише свою гарну фізичну форму і витривалість, але й виявити спритність та інтелектуальні здібності під час проходження квесту, який умовно було названо «Таємниця ТОВ «Черкасиенергозбут»».
 
Відеозвіт про проведенні змагання Ви можете переглянути на нашому телеграм Каналі.

Отже, давайте підіб’ємо підсумки Спортивних змагань-2020 ТОВ «Черкасиенергозбут» та привітаємо наших переможців:

Дартс:
жінки – Ольга Коломієць (Смілянський ЦОС)
чоловіки – Андрій Ланін (апарат управління)

Настільний теніс:
жінки – Світлана Соколенко (Черкаський ЦОС)
чоловіки – Володимир Остапенко (Уманський ЦОС)

Стрільба з пневматичної гвинтівки:
Оксана Малєєва (Черкаський ЦОС)

Шахи:
Ірина Клименко (Городищенський ЦОС)

Біг:
Вікторія Мартинюк (Маньківський ЦОС)

Багатоборство:
Сергій Кузьменко (Монастирищенський ЦОС)

Гиря 24 кг:
Сергій Кузьменко (Монастирищенський ЦОС)
Ігор Хиль (апарат управління)

Більярд (російський):
Артем Орел (апарат управління)

Рибальство:
Ігор Кузуб (Кам’янський ЦОС)

Бажаємо усім учасникам подальших спортивних здобутків і з нетерпінням очікуємо на наступні зустрічі!