Важливий кожний споживач !

31 січ 2019

Важливий кожний споживач !

Під таким основним гаслом відбулись перші збори трудового колективу ТОВ «Черкасиенергозбут» - єдиним в регіоні постачальником універсальних послуг на ринку електроенергії для побутових споживачів та бюджетних установ.

 

У зборах трудового колективу Товариства, які відбулись 30 січня 2019року в Черкасах, взяли участь представники всіх Центрів обслуговування споживачів (в області діє 22 ЦОС).

Керівництво спільно з працівниками проаналізувало стан роботи Товариства та результати за перший місяць діяльності.

Директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут акцентував увагу присутніх на головних завданнях, які стоять перед колективом підприємства в умовах сьогодення. А саме: надання споживачам якісних послуг з електропостачання, вичерпної інформації про нові умови функціонування ринку електроенергії та контроль за процесом розрахунків споживачів за електричну енергію.

-Наша мета – ефективна робота підприємства, яка спрямована на максимальне задоволення інтересів споживачів. Кожний працівник Товариства повинен усвідомлювати важливість його ролі в діяльності нашого підприємства. Стабільність підприємства напряму залежить від того, як працює кожен та його готовності вдосконалювати свій професійний рівень, - підкреслив Євгеній Лут. - Усі ми повинні розуміти, що позитивних змін і в житті підприємства, і країни в цілому, можна досягти лише тоді, коли кожний з нас прагнутиме сьогодні працювати краще, ніж працював учора. Цього вимагають конкурентні умови ринку. Тож, щоб досягти поставленої мети, ми мусимо бути цілеспрямованими, упевненими, мати високий фаховий рівень, що дозволить належно виконувати завдання, які стоятьперед нашим Товариством.

На завершення зборів представники Центрів обслуговування споживачів із різних районів області обговорили з керівництвом підприємства низку нагальних та найбільш актуальних питань, що виникають у ході виробничої діяльності та шляхи їх вирішення.