ТОВ «Черкасиенергозбут» - спонсор дитячого турніру з боксу

30 травня 2019

ТОВ «Черкасиенергозбут» - спонсор дитячого турніру з боксу

     Компанія виступила спонсором дитячого спортивного змагання.
   Турнір з боксу серед дітей «Майбутнє України» вчора відбувся у Черкасах за підтримки боксерського клубу «Манеж-бокс».
   Як повідомив тренер боксерського клубу «Манеж-бокс» Артем Савенко, турнір «Майбутнє України», що відбувся втретє поспіль, проводився для наймолодших боксерів. Участь у ньому взяли юні спортсмени не лише з Черкас та області, але й зі столиці. За звання найкращих змагалися 35 пар боксерів, себто 70 учасників віком від 7 до 12 років.
   - Це діти, які тільки починають займатися спортом, тому ми їх мотивуємо брати участь у таких змаганнях, займатися цим видом спорту. Жоден учасник турніру не піде з нього без подарунку. Саме цей турнір як підсумковий, ніби останній дзвоник для наших юних боксерів, - наголосив Артем Савенко, тренер боксерського клубу «Манеж-бокс», додавши, що саме цей турнір як підсумковий, ніби останній дзвоник для наших юних боксерів.
   - Ми вдячні всім, хто долучився до організації цього турніру, - підкреслив він. 
   Прикметно, що серед спонсорів турніру є і ТОВ «Черкасиенергозбут». Та окрім значної фінансової допомоги для проведення турніру, компанія зробила внесок і до призового фонду спортивного змагання. Тож представники ТОВ «Черкасиенергозбут» виконали приємну і почесну місію - вручили призи учасникам змагань.