Черкасам 733 роки

16 вер 2019

Черкасам 733 роки

14-15 вересня у рамках святкування 733-річниці Дня міста у Долині троянд відбувся 2-й родинно-науковий фестиваль «MriyaFest». На локації від ТОВ «Черкасиенергозбут» був розміщений «Ландау центр» (Харків). Його представляли науковці Харківського університету імені В.Н. Каразіна в якості «Пересувної виставки цікавої науки» (демонстрування законів/явищ/наук: хімії, біології, фізики, заломлення світла та енергії).

 Черкасам 733 роки

Також на фестивалі була низка атракцій для черкащан та гостей міста: польоти на повітряних кулях, спортивно-розважальні локації та дводенна музична програма. Хедлайнерами фестивалю виступили поп-рок гурт «Антитіла».

 Черкасам 733 роки

Із привітальною промовою на фестивалі «MriyaFest» виступив директор ТОВ «Черкасиенергозбут» - Лут Євгеній Анатолійович. Він привітав містян та гостей із Днем міста, побажавши: миру, злагоди, процвітання та благополуччя рідним Черкасам. Також, подякував організаторам заходу «MriyaFest» за можливість долучитися на партнерських засадах до такого чудово, яскраво-феєричного фестивалю.

 Черкасам 733 роки