Прийом громадян з питань енергопостачання тепер вестимуть у гідних умовах

15 бер 2019

Прийом громадян з питань енергопостачання тепер вестимуть у гідних умовах

   Відтепер громадянам, які будуть звертатись до Інформаційно-консультаційного центру ТОВ «Черкасиенергозбут»ТОВ, надаватимуть послуги у гідних умовах. Щойно завершено ремонт приміщення Інформаційно-консультаційного центру та Кол-центру ТОВ «Черкасиенергозбут».
Це перше відремонтоване приміщення із тих, у яких розташований обласний офіс підприємства. І обране воно не випадково.
 - Енергопостачальна компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» працює у конкурентних умовах, тому для нас надзвичайно важливо не лише надавати споживачам якісні послуги, але й обслуговувати їх у добре облаштованих приміщеннях з гідними умовами. Україна прагне у Європу, і наша держава працює над тим, щоб втілювати все те позитивне і передове, що є у розвинених європейських країнах. Тому і ми теж повинні робити свій внесок у цю справу. Тобто, змінюватись, вдосконалюватись, забезпечувати належного рівня сервіс і створювати гідні умови для споживачів і працівників Товариства. Приміщення Інформаційно-консультаційного центру – це обличчя нашої компанії,- пояснив директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут.
  Також він акцентував увагу на необхідності плекати позитивний імідж компанії, адже цьому якраз і сприяють підвищення рівня якості обслуговування споживачів і покращення умов для громадян та працівників Товариства.
  - Від того, як ми ставимось до споживачів, і в яких умовах надаємо їм послуги, напряму залежить авторитет ТОВ «Черкасиенергозбут», - підкреслив Євгеній Лут. 
   Інформаційно-консультаційний центр ТОВ «Черкасиенергозбут» знаходиться за адресою м.Черкаси, вул.Благовісна, 166.