Відключити всіх боржників у квітні обіцяє ПАТ «Черкасиобленерго»

19 бер 2019

Відключити всіх боржників у квітні обіцяє ПАТ «Черкасиобленерго»

   У квітні будуть ВІДКЛЮЧЕНІ ВІД ЕЛЕКТРОПОСТАЧАННЯ всі боржники ПАТ «Черкасиобленерго» та споживачі, які не розрахувалися за поточну спожиту електроенергію у січні-лютому з ТОВ «Черкасиенергозбут» чи іншим постачальником. Інформацію про це опубліковано на офіційному сайті ПАТ «Черкасиобленерго». 
  «Рекомендуємо в найкоротші терміни сплатити поточні борги перед електропостачальними компаніями та провести остаточний розрахунок з ПАТ «Черкасиобленерго» за електроенергію спожиту до 1 січня 2019 року, для уникнення непорозумінь… Як повідомлялося раніше, з січня 2019 року на Черкащині послуги з постачання для побутових та малих не побутових споживачів, тобто продажу, електричної енергії надає ТОВ «Черкасиенергозбут», а послуги з розподілу електричної енергії - ПАТ «Черкасиобленерго»... При несплаті заборгованості, у квітні Товариство буде зобов’язане відключити боржників від електропостачання, відповідно до чинного законодавства», - йдеться у повідомленні.
   Під час виконання платежу фахівці рекомендують споживачам ретельно
перевіряти реквізити компанії, щоб уникнути помилкового платежу; номер  особового рахунку; а також сплачувати лише ту суму, яка зазначена в рахунку.