Інформаційно-консультатційний центр ТОВ «Черкасиенергозбут» - команда професіоналів

22 бер 2019

Інформаційно-консультатційний центр ТОВ «Черкасиенергозбут» - команда професіоналів

    З метою покращення якості обслуговування споживачів час роботи Інформаційно-консультатційного центру та Кол-центру продовжено на одну годину. Інформаційно-консультатційний центр та Кол-центр ТОВ «Черкасиенергозбут» ПРАЦЮЮТЬ з понеділка по п'ятницю з 8.00 по 18.00.  

   Кваліфіковану відповідь на будь-яке питання, що стосується сфери електропостачання, споживачі мають змогу отримувати у Інформаційно-консультатційному центрі (далі ІКЦ) ТОВ «Черкасиенергозбут».
 
   Як повідомив начальник Інформаційно-консультатційного центру ТОВ «Черкасиенергозбут» Олександр Ранюк, спеціалісти ІКЦ надають фахові консультації та роз’яснення з питань електропостачання. А саме, законодавчих та нормативних документів, якими у своїй діяльності керується «ТОВ «Черкасиенергозбут, тарифів на електроенергію, нарахування та порядку оплати за спожиту електричну енергію, пільг та субсидії тощо.
Послуги ІКЦ ТОВ «Черкасиенергозбут» надаються безкоштовно.
 
   Інформаційно-консультатційний центр ТОВ «Черкасиенергозбут» знаходиться за адресою м.Черкаси, вул. Благовісна, 166, каб. 1. Електронна адреса  Email: ikc.zbut@gmail.com.
 
   Графік роботи: з понеділка по п'ятницю з 08:00 до 18:00.
Також вичерпну консультацію чи ґрунтовне роз’яснення споживач може отримати і по телефону, зателефонувавши на номери тел.: (0472) 31-65-74;
(0472) 31-65-64.

   Інформаційно-консультатційний центр ТОВ «Черкасиенергозбут» - це команда професіоналів, яка завжди до ваших послуг!