ТОВ ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» - СВІТЛО НА ВАШІЙ СТОРОНІ! - Наталія Беспалова

22 бер 2019

ТОВ ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» - СВІТЛО НА ВАШІЙ СТОРОНІ! - Наталія Беспалова

   Ми вже не раз писали про творчий конкурс «Народний слоган», який серед дорослих та дітей проводила ініціативна група ТОВ «Черкасиенергозбут». 
Завданням конкурсу було придумати для ТОВ «Черкасиенергозбут» слоган, творчо обігравши думку: «ТОВ «Черкасиенергозбут» - ведуча компанія галузі енергопостачання».
  Най охочіше у конкурсі взяли учать діти. Слогани, запропоновані юними піарниками  вже опулгрпбліковані на сайті компанії.
Приклад дітей перехопили і дорослі.
   З аудиторії дорослих учасників ми обрали вісьмох черкащан, слогани яких, на думку ведучих конкурсу виявились найвдалішими. 
   ТОВ ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ»: ЖИВИ ЕНЕРГОЕФЕКТИВНИМ ЖИТТЯМ!
   ТОВ ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» - СВІТЛО НА ВАШІЙ СТОРОНІ!
   ТОВ ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» - НЕОБХІДНЕ – ПОРЯД!
   Одразу три варіанти слогану запропонувала черкащанка Наталія Беспалова. Побачивши нашу акцію, за мить придумані слогани вона написала на звороті магазинного чеку касового апарату, який знайшовся у дамській сумочці.  А ще виявилось, що світлодіодну лампочку (сяюча лампочка – емблема ТОВ «Черкасиенергозбут») Наталія вирішила виграти не для себе, а для батьків подруги. Вони мешкають хоч і у добротному, але старенькому приватному будинку, і намагаються економити на чому вдасться, бо утримувати приватну оселю нині справа не з простих. 
   Приємно, що у наш час ще можна знайти людей, які думають не лише про себе, а ще й знаходять можливість потурбуватись про ближніх.