БОРЖНИКІВ ВІДКЛЮЧАТИМУТЬ У КВІТНІ. Розраховуйтесь за електроенергію вчасно

29 бер 2019

БОРЖНИКІВ ВІДКЛЮЧАТИМУТЬ У КВІТНІ. Розраховуйтесь за електроенергію вчасно

 

   Шановні споживачі! В умовах функціонування нової моделі роздрібного ринку постачання електричної енергії, НЕСВОЄЧАСНА ОПЛАТА за спожиту електричну енергію та існування ЗАБОРГОВАНОСТІ за електричну енергію є НЕДОПУСТИМИМИ!

   Нагадуємо про необхідність СВОЄЧАСНОГО РОЗРАХУНКУ за спожиту електричну енергію. 

   У зв’язку з цим, просимо вас ТЕРМІНОВО перевірити стан розрахунків з енергопостачальною компанією ТОВ «Черкасиенергозбут». 

   Споживачам, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію наполегливо радимо НЕГАЙНО ПОГАСИТИ  БОРГИ. 

   У разі невиконання цієї вимоги, енергопостачальна компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» буде змушена подавати до ПАТ «Черкасиобленерго» ЗАЯВКИ НА ВІДКЛЮЧЕННЯ боржників від постачання електричної енергії.
Адже, відповідно до чинного законодавства, споживачам, які НЕ ЛІКВІДУЮТЬ ЗАБОРГОВАНІСТЬ, постачання електричної енергії БУДЕ ПРИПИНЕНО.

   Роз’яснення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП, Регулятор) щодо ПІДСТАВ І ПОРЯДКУ ПРИПИНЕННЯ та відновлення постачання електричної енергії ДИВ. на веб-сайті ТОВ «Черкасиенергозбут»

   Мультимедійний ролик про ПІДСТАВИ ПРИПИНЕННЯ ПОСТАЧАННЯ електричної енергії та ПРАВА СПОЖИВАЧІВ, підготовлений Регулятором ДИВ. ТУТ
 
   Про відключення від електроспостачання боржників попередило і ПАТ «Черкасиобленерго». 

  У квітні ПАТ «Черкасиобленерго» проведе масштабну роботу по відключенню від електропостачання всіх боржників ПАТ "Черкасиобленерго", а також споживачів по яким надійде заявка на відключення від електропостачальників.

   Відновити електропостачання буде можливо лише за умови повної сплати заборгованості. Після чого Вам необхідно звернутися до РЕМ, надати підтвердження здійснених оплат, написати відповідну заяву та  додатково відшкодувати витрати за відключення та повторне підключення, орієнтовно:
- на лічильнику (квартира) – від 350 грн;
- на опорі (приватний будинок) – від 1500 грн до 4000 грн.

   Таким чином, доцільно своєчасно розрахуватися за послуги з розподілу та постачання електричної енергії, та не нести додаткові витрати за підключення/відключення до електропостачання.

   Для коректного формування рахунків радимо передавати покази електролічильника на 1 число кожного місяця, але не пізніше 4 числа.


   ПОКАЗНИКИ ЕЛЕКТРОЛІЧИЛЬНИКА СЛІД ПЕРЕДАВАТИ ТІЛЬКИ ПАТ «ЧЕРКАСИОБЛЕНРЕГО», А СПЛАЧУВАТИ ЗА СПОЖИТУ ЕЛЕКТРИЧНУ ЕНЕРГІЮ – ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ».

   Шановні споживачі! БУДЬТЕ УВАЖНИМИ, КОЛИ ПЛАТИТЕ ЗА ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ.
Поради фахівців ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» для побутових і непобутових споживачів читайте на сайті Товариства.