Своєчасність та повнота розрахунків за електроенергію – це світло у ваших оселях

02 кві 2019

Своєчасність та повнота розрахунків за електроенергію – це світло у ваших оселях

   Шановні споживачі!
   ТОВ «Черкасиенергозбут» повідомляє, що у відповідності до пункту 4.12 Правил роздрібного ринку електричної енергії, які  затверджені постановою НКРЕКП від 14.03.2018 №312, рахунок за спожиту електричну енергію необхідно оплатити протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка. Споживачу слід чітко розуміти, що у разі несплати або неповної оплати за спожиту електричну енергію у встановлений термін, постачання електричної енергії може бути припинено. Про підстави та порядок припинення постачання електроенергії читайте на сайті ТОВ «Черкасиенергозбут».

  Мультимедійний ролик про ПІДСТАВИ ПРИПИНЕННЯ ПОСТАЧАННЯ електричної енергії та ПРАВА СПОЖИВАЧІВ, підготовлений Регулятором ДИВ. ТУТ 

   Відновлення постачання електричної енергії здійснюється протягом 3 робочих днів у містах та 5 робочих днів у сільській місцевості тільки після повної сплати заборгованості та відшкодування споживачем витрат на здійснення робіт з припинення та відновлення електропостачання, які орієнтовно становлять:
- на лічильнику (квартира) – від 350 грн; 
- на опорі (приватний будинок) – від 1500 грн до 4000 грн. Таким чином, доцільно своєчасно розрахуватися за спожиту електричну енергію та не нести додаткові витрати за припинення/відновлення електропостачання.

  Для коректного формування рахунків радимо передавати покази електролічильника на 1 число кожного місяця до ПАТ «Черкасиобленерго». 
ТОВ «Черкасиенергозбут» закликає споживачів дотримуватись термінів розрахунків за спожиту електричну енергію. 
 
   Пам’ятайте, що своєчасність та повнота розрахунків за електроенергію – це світло у ваших оселях і запорука доброї співпраці.

   Адміністрація ТОВ «Черкасиенергозбут»