Боржникам відключать світло

04 кві 2019

Боржникам відключать світло

   У квітні ті споживачі, які досі не розрахувались за послугу електропостачання, мають всі шанси залишитись без благ цивілізації – електроенергії і опинитись у побутових умовах «кам’яного віку». ТОВ «Черкасиенергозбут» знову попереджає, що споживачів, які не розрахувались з Товариством  за електроенергію спожиту протягом січня-лютого поточного року, у цьому місяці відключать від електропостачання.
Аналогічне нагадування опубліковане і на сайті ПАТ «Черкасиобленерго». 
   Шановні споживачі! Нагадуємо вам, що в умовах функціонування нової моделі роздрібного ринку постачання електричної енергії, НЕСВОЄЧАСНА ОПЛАТА за спожиту електричну енергію та існування ЗАБОРГОВАНОСТІ за електричну енергію є НЕДОПУСТИМИМИ!
  Наголошуємо на необхідністі СВОЄЧАСНОГО РОЗРАХУНКУ за спожиту електричну енергію. 
   У зв’язку з цим, просимо вас ТЕРМІНОВО перевірити стан розрахунків з енергопостачальною компанією ТОВ «Черкасиенергозбут». 
 Споживачам, які мають заборгованість за спожиту електричну енергію наполегливо радимо НЕГАЙНО ПОГАСИТИ  БОРГИ. 
 У разі невиконання цієї вимоги, енергопостачальна компанія ТОВ «Черкасиенергозбут» буде змушена подавати до ПАТ «Черкасиобленерго» ЗАЯВКИ НА ВІДКЛЮЧЕННЯ боржників від постачання електричної енергії. Адже, відповідно до чинного законодавства, споживачам, які НЕ ЛІКВІДУЮТЬ ЗАБОРГОВАНІСТЬ, постачання електричної енергії БУДЕ ПРИПИНЕНО.