До уваги споживачів!

18 вер 2018

До уваги споживачів!

Шановні споживачі!

На виконання вимог чинного законодавства, зокрема Закону України «Про ринок електричної енергії» (далі – Закон), який набрав чинності 11 червня 2017 року, в Україні триває процес реформування енергетичної галузі.

Одним з першочергових етапів реформи є відокремлення функції з розподілу електричної енергії від функцій виробництва, передачі та постачання, тобто створення відповідних окремих юридичних осіб.

Повідомляємо Вам, що на виконання пункту 13 розділу XVII Прикінцевих та перехідних положень Закону України «Про ринок електричної енергії» та з метою надійного та безперервного постачання електричної енергії споживачам на території Черкаської області створено новий суб’єкт господарювання – учасник ринку електричної енергії:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Черкасиенергозбут»

Юридична адреса: м. Черкаси, вул. Благовісна, 166

тел.: (0472) 318813, 318831

адреса сайту: energozbut.ck.ua

електронна пошта: energozbut.ck@gmail.com

Територія діяльності: Україна, Черкаська область

Основний вид діяльності: постачання електроенергії.

 

На ТОВ «Черкасиенергозбут» в подальшому будуть переведені функції постачальника електричної енергії споживачам, об'єкти яких розташовані на території Черкаської області. В той же час, функції розподілу електричної енергії залишаються за ПАТ «Черкасиобленерго».

Головною метою діяльності нового товариства є надійне постачання електричної енергії споживачам Черкаської області на умовах укладених договорів за тарифами, що регулюються відповідно до вимог чинного законодавства України.

Процес переходу до нового постачальника електричної енергії буде здійснюватись в максимально комфортний для споживачів спосіб з дотриманням вимог чинного законодавства. Більш детальний порядок та умови проведення договірної процедури буде оприлюднено на сайті нового товариства та додатково доведено до споживачів.

На даний час, компанією виконуються заходи щодо отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії відповідно до Закону України «Про ринок електричної енергії» та Ліцензійних умов з провадження господарської діяльності з постачання електричної енергії споживачу.

Колектив компанії має багаторічний досвід в області постачання електричної енергії та чітко розуміє всі функції, які необхідно виконувати в умовах нового ринку електричної енергії, щоб забезпечити потреби споживачів Черкащини в надійному і якісному постачанні електричної енергії.