Підсумки творчого конкурсу «Народний слоган»

17 кві 2019

Підсумки творчого конкурсу «Народний слоган»

    Підведено підсумки творчого конкурсу «Народний слоган», який серед дорослих та дітей не так давно у одному із парків Черкас проводила ініціативна група ТОВ «Черкасиенергозбут». 
  Ведучі пропонували черкащанам придумати слоган для компанії ТОВ «Черкасиенергозбут», і при цьому творчо обіграти думку: «ТОВ «Черкасиенергозбут» - ведуча компанія галузі енергопостачання». 
  Найактивнішими учасниками інтелектуального змагання були діти. Юні рекламники креативили буквально на ходу.
   Дорослі, хоч і виявились менше активними, але серед запропонованих ними варіантів теж було чимало влучних слоганів.  
   Кожному, хто придумав слоган для ТОВ «Черкасиенергозбут» ведучі вручали приз - якісну енергоефективну світлодіодну лампочку. Чому саме її? – А тому, що зображення випромінюючої світло лампочки – це емблема ТОВ «Черкасиенергозбут».
   Переможців визначали у дуже простий спосіб: чий слоган, який містився у заголовку публікації і який набрав найбільшу кількість переглядів, той і переміг.
   Так, серед дітей у трійку лідерів по кількості переглядів увійшли слогани, які запропонували другокласник Артур Ланін (м. Черкаси), семикласник      Микола  Домот (с.Келеберда, Канівський р-н) та семикласник Владислав Лаптій (м.Черкаси).
   Отже, наводимо запропоновані ними слогани у відповідності до рейтингу.
   Артур Ланін: «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ! - ЕНЕРГІЯ НОВОГО ЧАСУ! 
   Микола Домот: «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ»: КУПУЙ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ ТУТ!»
  Владислав Лаптій: «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ ОБИРАЙТЕ - ЖИТТЯ ГІДНЕ ПОЧИНАЙТЕ!».
   Публікуємо також рейтинг слоганів, що їх запропонували дорослі, визначений у той же спосіб, тобто, відповідно до кількості переглядів публікацій: 
   Наталія Беспалова: «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» - СВІТЛО НА ВАШІЙ СТОРОНІ!». Загалом ця учасниця конкурсу запропонувала одразу три слогани: «Черкасиенергозбут»: живи енергоефективним життям!» та «Черкасиенергозбут» - необхідне – поряд!». А здобуту у змаганні лампочку вона одразу вирішила подарувати батькам подруги. Вони мешкають у приватному будинку і, враховуючи вартість комунальних послуг, можливість зекономити – для них реальна допомога. 
   Наступний у рейтингу слоган, запропонований Надією Воронянською: 
«ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» – НАШ НАДІЙНИЙ ПОСТАЧАЛЬНИК ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ!».
   Замикає трійку лідерів слоган Олександри Шіяненко:
   «ТОВ «ЧЕРКАСИЕНЕРГОЗБУТ» - СВІТЛО ЗАВЖДИ БУДЕ ТУТ!».
   У майбутньому компанія буде проводити чимало різних цікавих конкурсів. Тож слідкуйте за анонсами і долучайтесь.