РЕФОРМУВАННЯ РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

27 вер 2018

РЕФОРМУВАННЯ РИНКУ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ

 

27 вересня у ПАТ «Черкасиобленерго» відбулася прес-конференція щодо роз'яснення процедури реформування ринку електричної енергії за участі:

Євгенія Лута директора ТОВ «Черкасиенергозбут»

Ігоря Дмитрієва директора комерційного

Олексія Шевченка директора з інформаційних технологій та зв’язку
Руслана Самойленка заступника директора комерційного з енергозбуту


 

Нагадаємо:

На виконання пункту 13 розділу XVII Прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про ринок електричної енергії", та з метою надійного і безперервного постачання електричної енергії споживачам на території Черкаської області створено новий суб’єкт господарювання – учасник ринку електричної енергії:

Товариство з обмеженою відповідальністю "Черкасиенергозбут"
Юридична адреса: м. Черкаси, вул. Благовісна, 166
тел.: (0472) 318813, 318831
адреса сайту: energozbut.ck.ua
електронна пошта: energozbut.ck@gmail.com
Територія діяльності: Україна, Черкаська область
Основний вид діяльності: постачання електроенергії.

На ТОВ "Черкасиенергозбут" в подальшому будуть переведені функції постачальника електричної енергії споживачам, об'єкти яких розташовані на території Черкаської області. В той же час, функції розподілу електричної енергії залишаються за ПАТ "Черкасиобленерго".

Головною метою діяльності нового товариства є надійне постачання електричної енергії споживачам Черкаської області на умовах укладених договорів за тарифами, що регулюються відповідно до вимог чинного законодавства України.

Процес переходу до нового постачальника електричної енергії буде здійснюватись в максимально комфортний для споживачів спосіб з дотриманням вимог чинного законодавства. Більш детальний порядок та умови проведення договірної процедури буде оприлюднено на сайті нового товариства та додатково доведено до споживачів.

 

Джерело: http://cherkasyoblenergo.com