Вітаємо журналістів з професійним святом!

06 чер 2019

Вітаємо журналістів з професійним святом!

   Щороку 6 червня в Україні, відповідно до указу Президента України від 25.05.1994 № 251/94 відзначають День журналіста. Адже  у цей день у 1992 році Спілка журналістів України приєдналася до Міжнародної федерації журналістів.
   Професійні журналісти - це люди, яким вдається дотримуватися принциповості в будь-якій ситуації. Їхнє завдання - максимально об'єктивно донести до громадськості новини. Вони не бояться опинитися в небезпеці, кидають виклик безпринципності та брехні і завжди зберігають незалежність.
   Адже не даремно журналістів називають четвертою владою. Їм вірять, їх поважають і від них завжди чекають правдивих і актуальних новин.
Тож колектив ТОВ «Черкасиенергозбут» шанує і поважає професійних журналістів за плюралізм думок, принциповість в роботі та за зважене незаангажоване висвітлення подій. 
   - Шановні журналісти! Щиро вітаю вас з вашим професійним святом - Днем журналіста! Зичу всім гострого пера, вдалих тем, цікавих співрозмовників, гідних гонорарів, вдячних читачів, а також міцного здоров’я та мирного неба! Удачі, успіхів у всьому і творчої наснаги, - підкреслив директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Євгеній Лут.