ДОВІРЯЙТЕ ПРОФЕСІОНАЛАМ. ОБИРАЙТЕ НАДІЙНОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ

04 гру 2018

ДОВІРЯЙТЕ ПРОФЕСІОНАЛАМ. ОБИРАЙТЕ НАДІЙНОГО ПОСТАЧАЛЬНИКА ЕЛЕКТРИЧНОЇ ЕНЕРГІЇ

  На виконання вимог чинного законодавства, зокрема Закону України «Про ринок електричної енергії» (далі – Закон № 2019), який набрав чинності 11 червня 2017 року, в Україні триває процес реформування енергетичної галузі.

  Одним з першочергових етапів реформи є відокремлення функції з розподілу електричної енергії від функцій виробництва, передачі та постачання, тобто створення відповідних окремих юридичних осіб.

  Відлік часу розпочато. До набуття чинності нових правил постачання електричної енергії залишились лічені дні.

Механізм, запущений в дію Законом № 2019 невблаганно наближає момент, коли кожний споживач, щоб забезпечити свої потреби у електричній енергії, муситиме обрати собі постачальника і укласти договір на постачання електричної енергії.

  На виконання пункту 13 розділу XVIIПрикінцевих та перехідних положень Закону № 2019 та з метою надійного і безперервного постачання електричної енергії споживачам, на території Черкаської області створено ТОВ "Черкасиенергозбут".

  Головна мета діяльності підприємства - надійне постачання електричної енергії споживачам на умовах укладених договорів за тарифами, що регулюються відповідно до вимог чинного законодавства України. Головною ж перевагою ТОВ "Черкасиенергозбут" серед інших постачальників є те, що штат підприємства сформований виключно із числа висококваліфікованих фахівців – професіоналів, які багато років трудяться в енергетичній галузі Черкащини, і, зокрема в сфері енергозбуту.

  Тож, обираючи постачальника, віддавайте перевагу професіоналам. Ми вас чекаємо за адресою м. Черкаси, вул. Благовісна 166, додаткова інформація за тел. 31-88-31 та на сайті energozbut.ck.ua

  

                              Черкасиенергозбут - 100 років співпраці. Обирай надійного партнера!

                                                                 СЕРВІС, ДОСВІД, ТРАДИЦІЇ!