До уваги споживачів та партнерів

21 гру 2019

До уваги споживачів та партнерів

   Голова Наглядової ради ПАТ "Черкасиобленерго" – Василь Богатир, спільно з головою правління – Олегом Самчуком офіційно представили нового директора ТОВ «Черкасиенергозбут» – Руслана Самойленка. Рішення про призначення від 18 грудня оголосили у приміщенні міського ЦОСу.

  Як професіонал у сфері енергетики із 12-річним стажем роботи Руслан Юрійович у минулому обіймав посаду заступника комерційного директора з розподілу електроенергії ПАТ «Черкасиобленерго». Його кандидатуру запропонували та погодили рішенням Наглядової ради. Таким чином, із 19 грудня Самойленко Руслан Юрійович приступив до виконання обов’язків директора ТОВ «Черкасиенергозбут».

  «Компанія працює у звичному режимі, зберігаючи за собою лідерські позиції із постачання електричної енергії у Черкаські області. Ми надійне і стабільне товариство, яке спрямовує свої зусилля на покращення якості обслуговування споживачів для гідної конкурентоспроможності на ринку енергетики України» , запевнив директор ТОВ «Черкасиенергозбут» - Самойленко Руслан Юрійович.