Нарада керівників ТОВ

24 гру 2019

Нарада керівників ТОВ "Черкасиенергозбут" та ПАТ "Черкасиобленерго"

  Налагодити ефективну співпрацю та скорегувати роботу департаментів і підрозділів, виявити проблемні питання та знайти шляхи їх вирішення, а також спільно зробити все для того, щоб діяльність двох підприємств була якісною та задовольняла всіх учасників ринку і головне, споживача послуг – ці напрямки стали основними питаннями зустрічі.

   - Зараз ми аналізуємо стан справ. Розуміємо, що є багато незавершених завдань, доцільність яких під питанням. Тому зараз напрацьовуємо пріоритетність та першочерговість їх виконання. У нас прекрасні фахівці. Я думаю, ми швидко налагодимо ефективну та конструктивну роботу, - сказав директор ТОВ «Черкасиенергозбут» Руслан Самойленко.

Нарада керівників ТОВ "Черкасиенергозбут" та ПАТ "Черкасиобленерго"

 

  - Наші підприємства мають працювати злагоджено. Конструктивна робота дає можливість аналізувати та прогнозувати витрати і надходження. В свою чергу це дасть можливість як проводити розрахунки і вести свою діяльність, так і виконувати всі зобов’язання. Тож прошу провести повну перевірку діяльності і налагодити максимально ефективну співпрацю. Тарифи затверджено, нині потрібно напрацювати стратегію роботи на 2020 рік і вести успішну діяльність, - наголосив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

     

 

За матеріалами ПАТ "Черкасиобленерго"