Створено сторінку ТОВ «Черкасиенергозбут» у фейсбуці

13 січ 2020

Створено сторінку ТОВ «Черкасиенергозбут» у фейсбуці

ТОВ «Черкасиенергозбут» прагне бути доступніше для своїх споживачів, тому 13 січня 2020 року запрацювала сторінка Товариства у мережі Facebook.

Раніше існувала спільнота Товариства, але її можливості обмежувалися переважно дискусіями на спільні теми, чи просто тематичними обговореннями. Ще одним моментом, що посприяв створенню сторінки стало те, що особливістю фейсбук-спільноти є те, що вона є видимою лише тим, хто з нею пов’язаний, або якщо людина спеціально шукає певну тему. Сторінка ж є видимою усім користувачам Facebook, що є особливо актуальним, виходячи з того, що за даними досліджень цією соціальною мережею користується близько третини українців.

Відтепер у ТОВ «Черкасиенергозбут» з’явилась додаткова можливість прямого контакту зі своїми споживачами щодо обговорення якості надаваних послуг, проведення опитувань та отримання реальних відгуків наших споживачів, а також оперативно реагувати на будь-які скарги чи пропозиції, не допускаючи конфліктні ситуації від самого їхнього початку чи надаючи ті послуги, яких дійсно бракує нашим споживачам.

Шановні споживачі, вподобавши нашу сторінку, Ви матимете змогу отримувати швидку реакцію на свої звернення, зручно слідкувати за останніми новинами нашого Товариства та змінами у законодавстві щодо ринку електричної енергії.

Тож чекаємо на ваші відгуки та пропозиції!