Мирне врегулювання конфлікту

15 січ 2020

Мирне врегулювання конфлікту

Після зміни керівництва ТОВ «Черкасиенергозбут» вдалося врегулювали мирним шляхом тристоронній конфлікт, що виник між Товариством, Світланою Черненко та Медіагрупою «Дзвін».

Нагадаємо, так званий «мовний конфлікт», що виник за часів попереднього керівництва між пані Світланою Черненко та представником ЦОС, потяг за собою два судових позови від ТОВ «Черкасиенергозбут» щодо захисту честі і гідності Товариства. Один позов – до пані Світлани Черненко, а інший – до редакції сайту «Дзвін», який виклав своє бачення обставин, що склалися.

Ситуація лишалася невирішеною, доки не було призначено нового керівника Товариства. Русланом Самойленком, після ознайомлення з суттю справи, одразу було прийнято рішення врегулювати конфлікт цивілізованим шляхом – шляхом перемовин.

Відповідно, наприкінці грудня минулого року відбулись тристоронні зустрічі за участі ТОВ «Черкасиенергозбут», Світлани Черненко та представників Медіагрупи «Дзвін», на яких було прийнято рішення щодо повного врегулювання ситуації мирним шляхом.

За результатами зустрічей ТОВ «Черкасиенергозбут» прийняло рішення попередні свої листи і заяви не підтримувати і вважає їх недоречними та недоцільними. Тому зі свого боку Товариство відмовляється від позивних вимог до Медіагрупи «Дзвін» та Черненко Світлани. А пані Світлана та редакція ЗМІ, в свою чергу, претензій до ТОВ "Черкасиенергозбут" не мають.